Już jutro
pogoda ma być świetna 19C i słońce
Już po, byłem było bardzo fajnie. Gdzie i kiedy będzie można zobaczyć zobaczyć zdjęcia z "Masy"
wiele ludzi pstrykało, pewnie ktoś był od "was" na etacie ;)
Byłam zaliczyłam dojechałam :)))) Było fantastycznie :))) Czekam na informację gdzie i kiedy ukażą się zdjęcia :))) Pozdrawiam Organizatorów :)))) Cieszę się, że było nas więcej niż w zeszłym roku :)
Też uczestniczyłem współczuję koleżance która uległa wypadkowi na "mec-u" ale ogólnie było bardzo fajnie ale bardzo krótka trasa :(. Ciekawie kiedy będziemy w TV :D
Ps. Do organizatorów może tak zrobić jak jest to w Krakowie że co miesiąc taka MK robią i to by było bardziej zauważalne i w dodatku całorocznie takie masy sie odbywają również zima :)
Pozdrowienia dla organizatorów :)
Pierwsze foty ;)
Czy ktoś wie co z tą dziewczyna która miała upadek na Mec-u ???
Raczej gdybyśmy robili masę co miesiąc, to szybko by się znudziła i nie byłaby żadnym wydarzeniem :)
Byłem :-)
I chyba nas więcej uczestniczyło niż w zeszły roku.
Mam nadzieję, że poszkodowana uczestniczka szybko wróci do zdrowia i na rowerek.
Jednej rzeczy mi tylko brakowało. Drobnej pomocy np. Policji lub Straży Miejskiej na skrzyżowaniach. Gdyby przytrzymali dla nas ruch to po pierwsze kierowcy by się tak nie irytowali, po drugie utrzymywalibyśmy równe tempo i zwartą kolumnę. Tak w kilku miejscach trzeba było się przepychać z samochodami.
Ale ogólnie bardzo udana i potrzebna impreza. Jestem za większą częstotliwością np. raz w miesiącu.
Mam takie pytanie. Czy moglbym jeszcze wziac udzial w jutrzejszym wyscigu mimo tego,ze nie wyslalem meila???
Raz w miesiącu to chyba za często ale raz na trzy to czemu nie :)
Boli mnie tyłek ale było świetnie i grochówka pycha .
Życzenia szybkiego powrotu do zdrowia dla poszkodowanej.
http://www.tvs.pl/informacje/10562/
tutaj filmik który nakręciła dla informacji TVS
Aby dodać wypowiedz wymagamy maila i jakiejś ksywki, możesz też zapisać się »dołącz«